• Brunotti Bravery Snow Men Helmet Pavement
  • Brunotti Bravery Snow Men Helmet Pavement
  • Brunotti Bravery Snow Men Helmet Pavement

Brunotti Bravery Snow Men Skihelm Pavement

  • Merk: Brunotti
  • Kleur: Pavement
  • Materiaal: Innermould
  • Geslacht: Man
  • Extra: Recco reflector
  • Let op! Deze helm valt klein!
€ 199,99
€ 25,00

Uitgebreide Beschrijving

Brunotti Bravery Snow Men Helmet Pavement

De Brunotti Bravery Snow Men Helmet Pavement is speciaal gemaakt voor mannen. Het is een luxe skihelm met een baanbrekende technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat wanneer je valt of botst, 90 % van de impact wordt opgevangen door de helm. De skihelm is verstelbaar, zodat hij altijd perfect past en heeft een achteraan de mogelijkheid om een skibril vast te maken. Naast de goede kwaliteit skihelm geeft deze helm het juiste comfort als je de piste afdaalt.

Bezorgen

Wanneer je jouw helm bestelt op Superhelm.nl kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Superhelm.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Superhelm), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Superhelm.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Superhelm.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.

Ons adres is: Superhelm.nl, Bukkumweg 24 N, 5081 CT te Hilvarenbeek. Goederen welke door u retour gezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden.

Heeft u vragen? Bel dan met 085-0493310