• Brunotti Havoli 3 Unisex Skihelm Sapphire

Brunotti Havoli 3 Unisex Skihelm Sapphire

  • Merk: Brunotti 
  • Geslacht: Unisex
  • Kleur: Sapphire
  • Materiaal: Kunststof 
  • Verkrijgbare maten: 53/58 & 59/61 
  • Verstelbaar
  • Verwijderbare oorbeschermers
  • Voorzien van een clip aan de achterkant voor skibril
€ 99,95
€ 40,00

* Vereiste velden

€ 99,95
€ 40,00

Uitgebreide Beschrijving

Brunotti Havoli 3 Unisex Skihelm Sapphire

Een goede kwaliteit skihelm nodig? Dan zit u bij ons op het goede adres! Wij bieden een breed assortiment Brunotti skihelmen aan. Brunotti is een uitstekend merk op het gebied van skiproducten. De Havoli Sapphire is een stoere skihelm en zit erg comfortabel. De ventilatiegaten zorgen ervoor dat u altijd frisse lucht door de helm heen krijgt. Door een verstelbaar draaisysteem aan de achterkant van de helm is de helm verstelbaar naar uw eigen hoofd, wat ervoor zorgt dat je geen last hebt van de Brunotti skihelm. Wij bieden verschillende maten aan, waardoor er altijd een geschikte helm voor u bijzit. De Brunotti Havoli Skihelm heeft verwijderbare/wasbare oorbeschermers en een mogelijkheid tot het vastmaken van een skibril.

Bezorgen

Wanneer je jouw helm bestelt op Superhelm.nl kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Superhelm.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Superhelm), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Superhelm.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Superhelm.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.

Ons adres is: Superhelm.nl, Bukkumweg 24 N, 5081 CT te Hilvarenbeek. Goederen welke door u retour gezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden.

Heeft u vragen? Bel dan met 085-0493310