• Brunotti Odyssey 2 Unisex Skibril X-Ray Green

Brunotti Odyssey 2 Unisex Skibril X-Ray Green

  • Merk: Brunotti
  • Geslacht: Unisex
  • Kleur:Green
  • Verkrijgbare maten:One size
  • Uitneembare binnenvoering
  • Ventilatiegaten voor een goede luchtcirculatie
  • Sferische lens
  • Geschikt voor brildragers
  • Contrastverhogende lens
€ 69,99
€ 44,95

Uitgebreide Beschrijving

Op zoek naar een unisex skibril? De Brunotti Odyssey 2 Unisex Skibril X-Ray Green is een blitse skibril met een bijzonder gekleurde lens. De ingebouwde ventilatiegaten verzekeren je van een fris hoofd en een goede luchtcirculatie. De bril is verkrijgbaar als one size, dus je zou hem eventueel ook met je partner kunnen delen. Nog een voordeel: de bril is ook geschikt voor brildragers!

Bezorgen

Wanneer je jouw helm bestelt op Superhelm.nl kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Superhelm.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Superhelm), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Superhelm.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Superhelm.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.

Ons adres is: Superhelm.nl, Bukkumweg 24 N, 5081 CT te Hilvarenbeek. Goederen welke door u retour gezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden.

Heeft u vragen? Bel dan met 085-0493310

Maatlabel

5364