• Brunotti Odyssey 4 Unisex Skibril Desert

Brunotti Odyssey 4 Unisex Skibril Desert

  • Merk: Brunotti
  • Geslacht:Unisex
  • Kleur:Desert
  • Maat:One size
  • Geschikt voor:Bewolkt of zonnig
  • Type lens:Sferisch
  • Voering:Zacht fleece
€ 59,99
€ 20,00

Uitgebreide Beschrijving

Brunotti Odyssey 4 Unisex Skibril Desert heeft een dubbele sferische lens, die ervoor zorgt dat er een natuurlijk beeld van je omgeving je ogen binnenkomt. De unisex skibril heeft een zachte fleecevoering voor een comfortabele pasvorm. Het anti-slipmontuur voorkomt dat de bril verplaatst tijdens je run. De lens en bril blijven vrij van condens door de anti-fog coating en het uitstekende ventilatiesysteem. Ook is deze bril geschikt voor bril dragers. Waar wacht je nog op?

Bezorgen

Wanneer je jouw helm bestelt op Superhelm.nl kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Superhelm.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Superhelm), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Superhelm.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Superhelm.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.

Ons adres is: Superhelm.nl, Bukkumweg 24 N, 5081 CT te Hilvarenbeek. Goederen welke door u retour gezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden.

Heeft u vragen? Bel dan met 085-0493310

Maatlabel

5364