Fietshelm

€ 0,00

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Jaarlijks raken 1000 fietsers gewond tijdens het fietsen zonder een fietshelm. In Nederland is het dragen van een fietshelm niet verplicht, maar dit wil niet zeggen dat het niet nodig is. Vooral bij kinderen is een fietshelm vaak van groot belang. We wonen in Nederland het fietsland, dus van jongs af aan leren wij het allemaal. Dat wil wel zeggen dat we allemaal aan de fiets moeten wennen en we raken in het begin snel afgeleid in het verkeer. Maar niet alleen dit veroorzaakt vallen met de fiets, ook al wat oudere kinderen vallen en kunnen zich hierdoor verwonden. Niks mis mee, want we vallen allemaal wel eens. Verwondingen willen we echter tegen gaan. Veiligheid en het terugbrengen van verkeersdoden staat in Nederland hoog op het lijstje. Maar waarom zouden wij daar niet een steentje aan bijdragen door alle kinderen tussen de 3 en 12 jaar een goede fietshelm van Superhelm.nl te bieden. Zo kun je veilig gaan fietsen en met een van onze topmerken fietshelmen ben je ook nog eens hip!

Veilige fietshelm

Bij Superhelm.nl vind je de fietshelm waar je naar op zoek bent. De helmen van Superhelm.nl voldoen namelijk aan de Europese veiligheidsnormen. Veiligheid op straat staat voorop en daarom is het dragen van een fietshelm een goede zaak. De fietshelmen van Superhelm.nl zijn van licht gewicht, hebben een ABS buitenste schil en een EPP veiligheidskern om de juiste bescherming te bieden. Maar u vindt op Superhelm.nl niet alleen een fietshelm, ook een skihelm en een snowboard helm. Neem eens een kijkje in ons volledige assortiment!

Comfortabel

Maar niet alleen veiligheid is belangrijk als het gaat om fietsende kinderen. Kinderen zetten iets niet op, als het niet lekker zit. Zo gaat dat ook met fietshelmen. Daarom hebben zijn er helmen ontworpen die perfect op ieders hoofd zijn aan te passen. Geen drukpunten, gewoon een comfortabele fietshelm.

En hip!

Natuurlijk zijn veiligheid en comfort bij het kopen van een fietshelm erg belangrijk. Maar natuurlijk is het uiterlijk ook belangrijk. Vind ik de helm mooi? En wil ik deze graag dragen? Dat zijn vragen die bij Superhelm.nl positief beantwoord worden, want ze zijn hip! 

Fietsen doe je mét helm, en wel met een helm van Superhelm.nl!