Skate Helm

€ 0,00

Als skater maak je deel uit van het verkeer, maar hierdoor ben je afhankelijk van andere weggebruikers en dit maakt je kwetsbaar. Je moet continu opletten en je aanpassen aan de rest van het verkeer. Mocht er iets fout gaan en je maakt een val, dan is een helm erg belangrijk.

Skate Helm Kopen

Niet alleen andere weggebruikers kunnen een gevaar vormen. Ook oneffenheden of obstakels op de weg kunnen voor gevaar zorgen. Hierdoor is het belangrijk als skater een skate helm te dragen. Zo ook bij kinderen. Kinderen zijn in het verkeer snel afgeleid en zijn altijd uit op avontuur. Door snelheid en coole trucs met een skateboard ervaren kinderen een kick. Maar let op dat dit niet altijd goed uitpakt. Ze kunnen vallen en zonder helm letsel oplopen. Wij staan voor de veiligheid van kinderen en vinden daarom dat iedere skater een skate helm moet kopen. En bij Superhelm.nl ben je aan het juiste adres!

Superhelm.nl en skaten

Superhelm.nl biedt helmen die de trend van dit moment zijn. Voor skaters is dat natuurlijk erg belangrijk. Een helm zorgt er voor dat de impact tijdens contact tussen je hoofd en de ondergrond geabsorbeerd wordt. Het is wel belangrijk dat je de goede maat kiest. Als een helm niet goed op je hoofd aansluit, heeft het geen enkele zin. Vooral een te grote maat heeft geen zin om te gebruiken, doordat de helm dan bij de val verschuift en geen bescherming meer kan bieden over het gehele hoofd. De helmen van Superhelm.nl sluiten volledig aan op het hoofd en de nek. De skate helmen zijn in twee maten verkrijgbaar. Vervolgens is de maat aan de vorm van je hoofd aan te passen. Deze skate helm past dus altijd en biedt de juiste veiligheid en comfort.

Ga veilig over straat met een Superhelm.nl skate helm!

Wil je dat je kind veilig over straat kan, lekker kan skaten en jij je geen zorgen hoeft te maken over ernstig hoofdletsel? Koop dan snel de perfecte skate helm op Superhelm.nl. Hier vindt u ook skihelmen en fietshelmen, neem dus snel een kijkje!