• Brunotti Hurangos 3 Junior Skibril Blue | Skibrillen

Brunotti Hurangos 3 Junior Skibril Blue

Brunotti Hurangos 3 Junior Skibril Blue

Een leuke stoere Brunotti skibril voor kinderen. Deze Brunotti skibril kan gedragen worden door zowel jongens als meisjes. De binnenkant van de skibril is voorzien van een laagje foam. Dit zorgt ervoor dat zweet en vocht wordt geabsorbeerd. Bovendien zorgt deze laag voor extra comfort. Het frame is gemaakt van een sterke kunstof, namelijk polycarbonaat. Deze is dan ook vrijwel onbreekbaar, dus zeer geschikt voor kinderen! De Brunotti skibril is voorzien van een verstelbare hoofdband. Hierdoor zit de skibril altijd comfortabel. Deze skibril is voorzien van een cylindrische lens en is geschikt voor zonnig weer. Het glas is paars spiegelend en biedt uitstekende bescherming. Het glas zorgt ervoor dat het zonlicht met 58% wordt gedimd. Deze bril is uiteraard ook zeer geschikt voor de iets bewolktere dagen. De bril heeft bovendien een goed ventilatiesysteem waardoor de lens niet snel zal beslaan. 

€ 39,99
€ 29,99

Uitgebreide Beschrijving

Brunotti Hurangos 3 Junior Skibril

Bezorgen

Wanneer je jouw helm bestelt op Superhelm.nl kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Superhelm.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Superhelm), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Superhelm.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Superhelm.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.

Ons adres is: Superhelm.nl, Bukkumweg 24 N, 5081 CT te Hilvarenbeek. Goederen welke door u retour gezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden.

Heeft u vragen? Bel dan met 085-0493310