• Brunotti Huxertal 1 Uni Skibril Poison | Skibrillen

Brunotti Huxertal 1 Uni Skibril Poison

Brunotti Huxertal 1 Uni Skibril Poison

Deze Brunotti skibril is zowel voor heren als voor dames geschikt. Dit is een opvallende skibril, waardoor u stylisch de piste zult betreden. De Huxeral Brunotti skibril is voorzien van een opvallende goudkleurige lens. De lens is een categorie 3 lens. Dit houdt in dat de bril 8 tot 18% van het zonlicht doorlaat. Bovendien wordt 5% van het zonlicht gefilterd. Deze bril is daardoor geschikt voor gemiddeld zonlicht en zelfs fel zonlicht. Met deze Brunotti skibril zijn uw ogen beschermd tegen de schadelijke UVA en UVB straling. De lens is voorzien van een dubbele laag, waardoor het glas niet snel zal beslaan. Bovendien heeft het frame een ventilatiesysteem die dit ook voorkomt. De skibril is gemaakt van polyurethaan. Deze skibril zit comfortabel door de foamlaag en hierdoor wordt bovendien het vocht en het zweet opgenomen. 

€ 79,99
€ 20,00

Uitgebreide Beschrijving

Brunotti Huxertal 1 Uni Skibril Poison

Bezorgen

Wanneer je jouw helm bestelt op Superhelm.nl kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Superhelm.nl biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Superhelm), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Superhelm.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Superhelm.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.

Ons adres is: Superhelm.nl, Bukkumweg 24 N, 5081 CT te Hilvarenbeek. Goederen welke door u retour gezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden.

Heeft u vragen? Bel dan met 085-0493310