Snowboard Helm

Brunotti Hallas 1 Women Skihelm Teal-53/56

€ 89,99 € 25,00
Filter makkelijk & snel
Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Snowboard helm

Steeds meer snowboarders dragen een snowboard helm en dat is maar goed ook. Natuurlijk voorkom je met een helm geen ongeluk, maar het beperkt wel de schade. Net als skiërs, gaan snowboarders weleens off-piste, waardoor ze terecht komen op een rotsachtige ondergrond. Als men hierop valt en met het hoofd op de rotsen terecht komt, kan er sprake zijn van een groot probleem. Ongeluk zit in een klein hoekje, zeggen ze weleens. Maar als je in dit geval een helm draagt, beperkt het wel degelijk de schade.

Veilig snowboarden

Als we praten over onze kinderen, is veiligheid een groot begrip. Zo ook wat betreft snowboarden. We willen geen van allen dat de kinderen iets overkomt en dragen daar graag aan bij. Door een snowboard helm te kopen voor je kind, biedt je de veiligheid die ze nodig hebben. Of je kind pas net snowboard of het al jaren doet, maakt weinig verschil. Een helm is belangrijk tijdens het snowboarden. Zowel amateurs als professionals maken vallen en daarbij moet iedereen zo goed mogelijk beschermd zijn. Koop daarom nu je snowboard helm bij Superhelm.nl!

Waarom helmen van Superhelm.nl?

De helmen van de A-merken die u vindt op Superhelm.nl beschikken over een sandwich constructie. Dit wil zeggen een ABS buitenste schil, een EPP veiligheidskern en een EVA comfortzone. Dit maakt de helm veilig én comfortabel. Superhelm.nl biedt je de helm die bij alle sporten gebruikt kan worden. Zo zijn er dus ook skihelmen en skate helmen. Al deze helmen laten geen vocht binnen, wat het ook nog eens hygiënisch maakt. Ideaal tijdens het sporten. Met een klik zet je de helm veilig vast op je hoofd en ben je beveiligd tegen ernstig hoofdletsel.

Snowboard Helm Kopen

Bij Superhelm.nl koop je niet alleen een veilige, maar ook een hippe helm. Doordat je de snowboard helm zelf kunt aanpassen aan jouw stijl, biedt het veel mogelijkheden. Een veilige, comfortabele en hippe snowboard helm, die koop je hier bij Superhelm.nl!